Man kan välja att delbetala sin resa med Klarna. Det går också bra att få en faktura på resans pris.

Allinc ser resan som fullbetald/slutbetald direkt när man väljer att betala med Klarna och alla resehandlingar skickas per e-post. Därefter får man fakturor skickade direkt från Klarna dit man gör sina inbetalningar i den takt man önskar.

Delbetalning:

Hela beloppet kommer att delbetalas i din egen takt enligt valt antal månader. Du bestämmer själv om du vill delbetala hela resan eller om och när du vill göra slutbetalningen. Du kan när som helst välja att betala hela beloppet på en gång.

Delbetala från 100 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

• Få alltid varorna/tjänsten innan du betalar
• Betala från 100 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
• Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
• Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
• Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
• En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
• Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Allmänna villkor hittar du här »
Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du här »

Faktura betalning:

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt och behöver inte uppge dina kortuppgifter.

• Betalningstid - 14 dagar
• Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
• Ladda ner dina fakturor från klarna.se
• Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 149 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.50%. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Viss information som Klarna tar del av kan komma att användas i marknadsföringssyfte men behandlas alltid i enlighet med personuppgiftslagen.